Menu

Lease adviseur binnendienst

Heb jij net als ons een grote passie voor auto’s en altijd oog voor de klant? Dan zoeken wij jou! In Hengelo op onze Lease afdeling hebben we een nieuwe uitdaging voor jou als…


Lease adviseur binnendienst


Je bent...

een enthousiaste, accurate en commerciële teamspeler die ook prima zelfstandig kan werken. Dagelijks ben je bezig met het adviseren van bestaande en nieuwe klanten over leasing en het rijdende wagenpark.

Je onderhoudt contact per telefoon en/of mail met berijders, wagenparkbeheerders en directies. Je maakt offertes, calculaties en draagt zorg voor een goede follow-up van alle acties rondom de klant. Daarnaast ben je in staat om ons klantenbestand succesvol in stand te houden en weet deze verder uit te breiden. Je signaleert kansen en onderneemt proactief actie daarop. 

Kortom: Jij weet met een innoverende en proactieve aanpak het onderscheidend vermogen van HK Autolease te benadrukken. En je realiseert (mede) commerciële doelstellingen door de verwachtingen van klanten te overtreffen.


Je hebt...

  • HBO werk- en denkniveau en dat blijkt uit je behaalde opleiding;
  • de juiste competenties om doelgericht, slagvaardig en accuraat te werken; 
  • commerciële daadkracht; 
  • uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden; 
  • kennis van en/of ervaring met leasing danwel automotive;
  • je sociaal en zakelijk leven in de regio Twente. 


Je krijgt...

  • Een zeer afwisselende rol waarin je commerciële en communicatieve vaardigheden, creativiteit en administratief talent een belangrijke plaats innemen;
  • de kans om full time te werken bij een solide en betrouwbare autoleasemaatschappij met een persoonlijke en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening; 
  • de gelegenheid om zelfstandig en binnen een klein team te werken met ruimte voor innoverende ideeën; 
  • Goede arbeidsvoorwaarden spreken voor zich. 

 

Bedrijfsprofiel

HK Autolease is de leasemaatschappij  binnen de Huiskes Kokkeler Autogroep met in totaal 15 medewerkers. HK Autolease is een universele leasemaatschappij met nadruk op de merken Audi, Volkswagen, SEAT, Skoda en Volkswagen Bedrijfswagens. We verzorgen het wagenparkbeheer voor veel, voornamelijk Twentse, bedrijven en organisaties. Daarbij staat een concrete aanpak met een vast aanspreekpunt voorop. Korte lijnen, meedenken in praktische oplossingen en denken en handelen vanuit onze klant.

 

Contact

Wil je weten hoe een werkdag in deze functie er uit ziet of een andere vraag stellen? Dan kun je contact opnemen met Jan Willem Jansen.

Ben je enthousiast geworden, wil je graag onderdeel zijn van dit hechte team en een bijdrage leveren aan de klanttevredenheid van HK Autolease? Je sollicitatie kun je richten aan Geke Seiger en insturen via de actie 'solliciteren'.


Contactpersoon vacature